Voorjaar 2021. Voortgang BIJenstal

We naderen met rasse schreden het eind van de bouw van de nieuwe stal. Kees en Jan hebben al het schilderwerk zowel binnen als buiten gereed. Ook al het sauswerk is klaar. De vloer is gecoat en ook het hang en sluitwerk is gemonteerd. De beide stallen zijn al door onze huisdieren in gebruik genomen.

Ook heeft Arie Souman de elektrische installatie in gebruik gesteld en de verlichting opgehangen. De keuken is ook helemaal gereed voor gebruik .nu nog de verdere inrichting in orde maken en het kan in gebruik worden genomen.

Al met al een mooi resultaat van vele uren noeste arbeid waar we als vereniging best trots op mogen zijn. Op 11 juni is de heer de Bruin hoffotograaf van de NBV geweest om foto’s te maken van ons nieuwe gebouw. Voor de rubriek Bijen op Stand. Hij was ook zeer onder de indruk van ons gebouw .

En heeft de hele omgeving van ons gebied in beeld gebracht met een drone en dat heeft Dick Hup dan weer gefotografeerd met zijn camera. Ik hoop dat alle plaatjes goed gelukt zijn zodat we een goed beeld kunnen laten zien waar het geld van onze sponsoren is gebleven.

Jan Mulder
De bouwcommissie